Hotel Beranek Prague

Bohemia, Prag
Hotel Beranek Prague Öne Çıkan Resim
Hotel Beranek Prague İç Mekan
Hotel Beranek Prague Kahvaltı
Hotel Beranek Prague Kahvaltı
Hotel Beranek Prague Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Hotel Beranek Prague
Belehradska 110 Bohemia, Prag

Hotel Beranek Prague misafirlere Prag merkezinde, Çek Ulusal Müzesi ve Wenceslas Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Eski Şehir Meydanı ile 2 mi (3,2 km) ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için buzdolabı olan 80 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x