Hotel Basalto

Riviera Nayarit, Punta Mita
Hotel Basalto Genel
Hotel Basalto Öne Çıkan Resim
Hotel Basalto Dış Mekan
Hotel Basalto Dış Mekan
Hotel Basalto Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel Basalto
Rinconada Careyeros 112 Riviera Nayarit, Punta Mita

Hotel Basalto misafirlere Punta de Mita (Punta Negra) bölgesinde, Higuera Golf Club ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve El Anclote Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nuevo Vallarta Plajı ile 16,8 mi (27,1 km) ve Punta De Mita Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Restaurante restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x