Casa Aramara

Pasifik Sahili, Punta Mita
Casa Aramara Genel
Casa Aramara Genel
Casa Aramara Genel
Casa Aramara Genel
Casa Aramara Öne Çıkan Resim
Image More +58 fotoğraf
Casa Aramara
Los Ranchos Lote 14 Pasifik Sahili, Punta Mita

Bu villa misafirlere Punta de Mita bölgesinde, plajda, El Anclote Plajı ile Punta De Mita Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Nuevo Vallarta Plajı ile 15,6 mi (25,1 km) ve Playa Bucerias ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve Akıllı televizyonlar mevcut. Misafirler için villada bir Select Comfort yatak mevcuttur. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x