Hotel Baroko

Bohemia, Prag
Hotel Baroko Genel
Hotel Baroko Genel
Hotel Baroko Genel
Hotel Baroko Öne Çıkan Resim
Hotel Baroko Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Baroko
13 Tomsova Bohemia, Prag

Hotel Baroko misafirlere Prag (Městská čast Praha 10 (en büyük Prag ilçesi)) bölgesinde, Atrium Flora Alışveriş Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Fashion Arena Prague Alışveriş Merkezi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wenceslas Meydanı ile 4,5 mi (7,3 km) ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Restoranda Hotel Baroko misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 28 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Prag bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x