Hotel Baneasa Parc

București - Ilfov, Sektör 1
Hotel Baneasa Parc Genel
Hotel Baneasa Parc Öne Çıkan Resim
Hotel Baneasa Parc Dış Mekan
Hotel Baneasa Parc Dış Mekan
Hotel Baneasa Parc Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Baneasa Parc
Stefan Holban 40, Sect. 1 București - Ilfov, Sektör 1

Hotel Baneasa Parc misafirlere Bükreş (Sektör 1) bölgesinde, Baneasa Shopping City alışveriş merkezi ve Victoria Park ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 6,5 mi (10,5 km) ve Baneasa Business & Technology Park ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Hotel Baneasa Parc misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x