Hotel Baltvilla

Vidzeme, Baltezers
Hotel Baltvilla Genel
Hotel Baltvilla Genel
Hotel Baltvilla Genel
Hotel Baltvilla Genel
Hotel Baltvilla Genel
Image More +70 fotoğraf
Hotel Baltvilla
Sencu prospekts 45 Baltezers Vidzeme, Baltezers

Hotel Baltvilla konaklamanızda Baltezers bölgesinde, The Ethnographic Open-Air Museum of Latvia ile 7,6 km (4,7 mi) ve Özgürlük Anıtı ile 15 km (9,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel St. Jacob Katedrali ile 16,3 km ve Küçük Belediye Binası ile 16,5 km mesafede.

Otelin restoranı Baltvilla misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Presidential
Presidential Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x