Apart Hotel TOMO

Vidzeme, Riga
Apart Hotel TOMO Genel
Apart Hotel TOMO Genel
Apart Hotel TOMO Öne Çıkan Resim
Apart Hotel TOMO Dış Mekan
Apart Hotel TOMO Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Apart Hotel TOMO
44, Raunas Street Vidzeme, Riga

Riga (Vidzeme Banliyösü) bölgesindeki Apart Hotel TOMO misafirlere Domina Shopping Center ve Alfa Shopping Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palladium Konser Salonu ile 2,7 mi (4,3 km) ve Berg's Bazaar kapalı çarşısı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

FIRITA yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 147 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe twin room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x