Hôtel Balea Guéthary

French Basque Country, Guethary
Hôtel Balea Guéthary Genel
Hôtel Balea Guéthary Genel
Hôtel Balea Guéthary Genel
Hôtel Balea Guéthary Genel
Hôtel Balea Guéthary Genel
Image More +40 fotoğraf
Hôtel Balea Guéthary
106 rue Lahourcade French Basque Country, Guethary

Hôtel Balea Guéthary misafirlere Guethary bölgesinde, golf sahasına yakın, Bidart Plajları ve Biscay Körfezi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Bid’a Parc Eğlence ve Su Parkı ile 1,2 mi (2 km) ve Lafitenia Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 26 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Engellilere Uygun
Superior
Superior Oda
Oda,
Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x