Camping Harrobia

French Basque Country, Bidart
Camping Harrobia Genel
Camping Harrobia Öne Çıkan Resim
Camping Harrobia Dış Mekan
Camping Harrobia Dış Mekan
Camping Harrobia Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Camping Harrobia
Rue Maurice Pierre French Basque Country, Bidart

Camping Harrobia misafirlere Bidart bölgesinde, okyanus kıyısında, Bidart Plajları ve Biscay Körfezi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kamp alanı Bid’a Parc Eğlence ve Su Parkı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Lafitenia Plajı ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 135 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında ayrıca kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan
Karavan (2/3 Pers)
Karavan
Karavan (4/5 Pers)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x