Hotel B Urban Xaman by Fontán

Mexico City
Hotel B Urban Xaman by Fontán Öne Çıkan Resim
Hotel B Urban Xaman by Fontán Dış Mekan
Hotel B Urban Xaman by Fontán İç Mekan
Hotel B Urban Xaman by Fontán İç Mekan
Hotel B Urban Xaman by Fontán İç Mekan
Image More +124 fotoğraf
Hotel B Urban Xaman by Fontán
24 Avenida Paseo de la Reforma, Centro , Mexico City

Hotel B Urban Xaman by Fontán size Meksiko (Meksiko Kent Merkezi) bölgesinde, you'll be a Paseo de la Reforma Caddesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Palacio de Bellas Artes (Güzel Sanatlar Sarayı) ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zocalo ile 1,9 mi (3 km) ve Guadalupe Meryem Ana Bazilikası ile 5 mi (8 km) mesafede.

Xkina yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit
Junior
Junior Suite
Room
Suite King
Room
Master Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x