Hotel Azúr Prémium

Transdanubia, Siofok
Hotel Azúr Prémium Genel
Hotel Azúr Prémium Genel
Hotel Azúr Prémium Genel
Hotel Azúr Prémium Genel
Hotel Azúr Prémium Genel
Image More +32 fotoğraf
Hotel Azúr Prémium
Erkel Ferenc u. 2/D Transdanubia, Siofok

Hotel Azúr Prémium konaklamanızda Siofok bölgesinde merkezde, Siófok Ferry Terminal ve Sio Plaza Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Altın Kıyı ile 1,1 km ve Siofok Su Deposu Seyir Alanı ile 2,1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, kapalı tenis kortu ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Premium
Premium Süit, Balkon
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Park Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Sauna
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x