Balaton Colors Beach Hotel

Transdanubia, Siofok
Balaton Colors Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Balaton Colors Beach Hotel Dış Mekan
Balaton Colors Beach Hotel Dış Mekan
Balaton Colors Beach Hotel İç Mekan
Balaton Colors Beach Hotel İç Mekan
Image More +61 fotoğraf
Balaton Colors Beach Hotel
Szigligeti u. 5. Transdanubia, Siofok

Balaton Colors Beach Hotel misafirlere Siofok bölgesinde, denize sıfır, Pannonia (bölge) ve Balaton Gölü yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Sio Plaza Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Imre Kálmán Museum ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x