Hotel Asahi

Rhine-romantic Route, Düsseldorf
Hotel Asahi Genel
Hotel Asahi Genel
Hotel Asahi Genel
Hotel Asahi Genel
Hotel Asahi Genel
Image More +57 fotoğraf
Hotel Asahi
Kurfuerstenstr. 30 Rhine-romantic Route, Düsseldorf

Hotel Asahi misafirlere Düsseldorf merkezinde, Capitol Theater binası ve Hofgarten ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Messe Düsseldorf ile 4,3 mi (6,9 km) ve Konigsallee ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 73 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Düsseldorf bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 237 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Apartment
Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x