Hotel As-Salam

Buhara
Hotel As-Salam Öne Çıkan Resim
Hotel As-Salam Dış Mekan
Hotel As-Salam Dış Mekan
Hotel As-Salam Kahvaltı
Hotel As-Salam Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Hotel As-Salam
Bukhara, Nakshbandi st 116 , Buhara

Buhara bölgesindeki Hotel As-Salam konaklamanızda, Church of the Archangel Michael ve Gaukushan Medressa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chor-Minor ile 1,8 mi (3 km) ve Char Minar ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Hotel As-Salam misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x