Green House Hotel

Buhara
Green House Hotel Genel
Green House Hotel Genel
Green House Hotel Genel
Green House Hotel Genel
Green House Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Green House Hotel
Obod 5 , Buhara

Green House Hotel misafirlere Buhara merkezinde, Church of the Archangel Michael ve Kukeltash Madrasah ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Chor-Minor ile 1,8 mi (3 km) ve Char Minar ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca market mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 52 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 41-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, kaplıca suyu banyosu ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde ayrıca kuaför ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Avlu Manzaralı, Avlu
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x