Hotel Arujá

Aruja
Hotel Arujá Genel
Hotel Arujá Genel
Hotel Arujá Genel
Hotel Arujá Öne Çıkan Resim
Hotel Arujá Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Hotel Arujá
Rua Bogota, 100 Jardim Rincao , Aruja

Hotel Arujá misafirlere Aruja (Jardim Rincao) bölgesinde, Hospital e Maternidade Ipiranga Arujá ve Itaquaquecetuba Belediye Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Morro do Cruzeiro ile 5,6 mi (9 km) ve Bonsucesso Alışveriş Merkezi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Hotel Arujá misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 112 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Aruja bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Premium
Premium Süit
Executive
Executive Oda
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x