Estância Solazer

Santa Isabel
Estância Solazer Genel
Estância Solazer Genel
Estância Solazer Genel
Estância Solazer Genel
Estância Solazer Genel
Image More +32 fotoğraf
Estância Solazer
Estrada Velha de Guararema, S/N , Santa Isabel

Estância Solazer misafirlere Santa Isabel (Parque Santa Tereza) bölgesinde, Vale do Paraíba yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel Corinthians Arena ile 29,5 mi (47,4 km) ve Metro Boulevard Tatuape Alışveriş Merkezi ile 32 mi (51,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

27 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

11 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya ücretsiz su parkı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x