Hotel Ariele

Porta al Prato
Hotel Ariele Genel
Hotel Ariele Genel
Hotel Ariele Genel
Hotel Ariele Genel
Hotel Ariele Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Hotel Ariele
Via Magenta 11 , Porta al Prato

Hotel Ariele size Floransa merkezinde, Tarihi Merkezi - Kent Merkezi yakınında ve Vecchio Gölü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Santa Maria del Fiore Katedrali ile 3,3 mi (5,4 km) ve Piazza del Duomo ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Con Vista Giardino)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Oda (Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x