Hotel Argana

Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique
Hotel Argana Genel
Hotel Argana Genel
Hotel Argana Genel
Hotel Argana Genel
Hotel Argana Genel
Image More +88 fotoğraf
Hotel Argana
Boulevard Mohamed V B P 93 Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique

Hotel Argana konaklamanızda Agadir merkezinde, Kraliyet Sarayı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Agadir Plajı) ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Souk El Had ile 2,7 km ve La Medina D'agadir ile 5 km mesafede.

EL PARADISO yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 238 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Room
Family Süit
Room
Superior Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x