Sahara Hotel Agadir

Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique
Sahara Hotel Agadir Genel
Sahara Hotel Agadir Genel
Sahara Hotel Agadir Genel
Sahara Hotel Agadir Genel
Sahara Hotel Agadir Genel
Image More +51 fotoğraf
Sahara Hotel Agadir
Avenue Mohamed V Agadir-ıda Ou Tanane, Secteur Touristique

Sahara Hotel Agadir misafirlere Agadir (Agadir Kent Merkezi) bölgesinde, Kraliyet Sarayı ve Agadir Açık Hava Tiyatrosu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Agadir Plajı) ile 0,9 mi (1,5 km) ve Agadir Marina ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 264 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık tenis kortları ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Dubleks
Room
Royal Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x