Hotel Arbareto

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Hotel Arbareto Öne Çıkan Resim
Hotel Arbareto Yerinde Yemek
Hotel Arbareto Yerinde Yemek
Hotel Arbareto Oda Düzeni
Hotel Arbareto Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Hotel Arbareto
Via Capo 76 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Sorrento bölgesindeki Hotel Arbareto konaklamanızda, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 17,7 mi (28,4 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 23,4 mi (37,7 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı Le Farfalle akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Beaux Arts stili küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

(ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x