Hotel Araucária Flat

Araraquara
Hotel Araucária Flat Genel
Hotel Araucária Flat Genel
Hotel Araucária Flat Genel
Hotel Araucária Flat Öne Çıkan Resim
Hotel Araucária Flat Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Hotel Araucária Flat
Av. Rodrigo Fernando Grillo, 141 , Araraquara

Hotel Araucária Flat misafirlere Araraquara (Jardim dos Manacás) bölgesinde, Jardim Itaóca ve Araraquara Demiryolu Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Shopping Jaragua Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Araraquara Belediye Konağı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 160 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Room
Quarto solteiro luxo
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x