NHM Hotel

Araraquara
NHM Hotel Genel
NHM Hotel Genel
NHM Hotel Öne Çıkan Resim
NHM Hotel Dış Mekan
NHM Hotel Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
NHM Hotel
734 Rua São Bento , Araraquara

Araraquara bölgesindeki NHM Hotel konaklamanızda, Sao Bento Kilisesi ve Arkeoloji ve Paleontoloji Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Araraquara Demiryolu Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Araraquara Üniversitesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x