Hotel Aquapark Zatoka

Odessa - Karadeniz Sahili, Karolino-Bugaz
Hotel Aquapark Zatoka Genel
Hotel Aquapark Zatoka Genel
Hotel Aquapark Zatoka Genel
Hotel Aquapark Zatoka Öne Çıkan Resim
Hotel Aquapark Zatoka Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Hotel Aquapark Zatoka
Vokzalnaya st. 66 Odessa - Karadeniz Sahili, Karolino-Bugaz

Hotel Aquapark Zatoka konaklamanızda Zatoka bölgesinde, Wine Culture Center Shabo ile 22,8 km (14,2 mi) ve Akkerman Hisarı ile 31,4 km (19,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Ethnopark New Vasyuki ile 34,8 km (21,6 mi) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 173 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

4 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya ücretsiz su parkı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Zatoka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x