Hotel Apache

Dağ Eyaletleri, Las Vegas
Hotel Apache Genel
Hotel Apache Genel
Hotel Apache Genel
Hotel Apache Genel
Hotel Apache Genel
Image More +30 fotoğraf
Hotel Apache
128 Fremont Street Dağ Eyaletleri, Las Vegas

Hotel Apache size Las Vegas (Las Vegas Şehir Merkezi) bölgesinde, Golden Nugget Kumarhanesi yakınında ve Fremont Street ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Fremont Street Experience ile 0,3 mi (0,4 km) ve Stratosfer Kulesi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 4 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 4.00 ve 4.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 81 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kumarhane, spor salonu ve bahis merkezi vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x