Hotel Antope

Pacific Lowlands, Cali
Hotel Antope Genel
Hotel Antope Öne Çıkan Resim
Hotel Antope Dış Mekan
Hotel Antope Dış Mekan
Hotel Antope Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Antope
Avenida 7 Norte No. 28N 69 Santa Monica Residencial Pacific Lowlands, Cali

Cali bölgesindeki Hotel Antope konaklamanızda, Lugar a Dudas Sanat Merkezi ve La Pasarela Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Chipichape Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Antonio José Camacho Üniversitesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Eva misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit
Room
Junior Süit
Room
Junior Suite Single Occupant

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x