Hotel Ambre

Left Bank, Paris
Hotel Ambre Öne Çıkan Resim
Hotel Ambre Dış Mekan
Hotel Ambre Dış Mekan
Hotel Ambre Kahvaltı
Hotel Ambre Yerinde Yemek
Image More +48 fotoğraf
Hotel Ambre
175 Ter Rue de Tolbiac Left Bank, Paris

Hotel Ambre konaklamanızda Paris merkezinde, Paris Expo Porte de Versailles ile 10 dakika sürüş mesafesinde ve Lüksemburg Bahçeleri ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Notre Dame Katedrali ile 3,8 km (2,4 mil) ve Louvre Müzesi ile 5,3 km (3,3 mil) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 26 odasında evinizin konforunu yaşayın. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Royal
Royal Süit
Süit
Süit
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x