Hotel Amadeus

Valladolid
Hotel Amadeus Genel
Hotel Amadeus Dış Mekan
Hotel Amadeus İç Mekan
Hotel Amadeus Yerinde Yemek
Hotel Amadeus Oda Manzaraları
Image More +26 fotoğraf
Hotel Amadeus
Montero Calvo, 16-18 , Valladolid

Hotel Amadeus misafirlere Valladolid merkezinde, Pisuerga yakınında ve Cervantes Müzesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Valladolid Katedrali ile 0,5 mi (0,7 km) ve Santa Maria la Antigua Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

31 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Valladolid bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x