Hotel am Herkules - garni

Kuzey Hesse (bölge), Kassel
Hotel am Herkules - garni Genel
Hotel am Herkules - garni Genel
Hotel am Herkules - garni Öne Çıkan Resim
Hotel am Herkules - garni Dış Mekan
Hotel am Herkules - garni Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel am Herkules - garni
Hüttenbergstraße 14 Kuzey Hesse (bölge), Kassel

Kassel (Bad Wilhelmshöhe) bölgesindeki Hotel am Herkules - garni misafirlere Hercules Monument ve Wilhelmshoehe Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Golf Club Kassel-Wilhelmshöhe ile 1 mi (1,6 km) ve Habichtswald Nature Park ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Süit
Süit
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x