Hotel Alto Palomo

Central Valley, Toro Amarillo
Hotel Alto Palomo Genel
Hotel Alto Palomo Öne Çıkan Resim
Hotel Alto Palomo Dış Mekan
Hotel Alto Palomo Dış Mekan
Hotel Alto Palomo Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Alto Palomo
Route 708 at kilometer 18 Central Valley, Toro Amarillo

Hotel Alto Palomo misafirlere Toro Amarillo bölgesinde, dağda ve Juan Castro Blanco Ulusal Parkı ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Poas Volcano Ulusal Parkı ile 7,5 mi (12 km) ve Butterfly Farm ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Toro Amarillo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x