La Terraza Guest House B&B

Central Valley, San Roque
La Terraza Guest House B&B Genel
La Terraza Guest House B&B Öne Çıkan Resim
La Terraza Guest House B&B Dış Mekan
La Terraza Guest House B&B Dış Mekan
La Terraza Guest House B&B Dış Mekan
Image More +108 fotoğraf
La Terraza Guest House B&B
Calle Salguero Central Valley, San Roque

La Terraza Guest House B&B konaklamanızda San Roque bölgesinde, Catedral de la Mercedes ile 2,8 km (1,7 mi) ve Poas Volcano Ulusal Parkı ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Doka Estate ile 19,4 km (12,1 mil) ve Zoo Ave ile 22,8 km (14,1 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pura
Pura Vida Cottage
Honeymoon
Honeymoon Kır Evi
La
La Bella
El
El Rio Apartment
Room
El Nido
Room
La Vista

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x