Hotel Altavilla 9

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Hotel Altavilla 9 Öne Çıkan Resim
Hotel Altavilla 9 Dış Mekan
Hotel Altavilla 9 Dış Mekan
Hotel Altavilla 9 İç Mekan
Hotel Altavilla 9 İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Altavilla 9
Via Principe Amedeo 9/A Roma Tarihi Merkezi, Roma

Hotel Altavilla 9 size Roma (Roma Kent Merkezi) bölgesinde, Roma Forumu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kolezyum ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel İspanyol Basamakları ile 1,3 mi (2 km) ve Trevi Çeşmesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Hotel Altavilla 9 misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x