Hotel Alba Chiara

Salento Yarımadası (bölge), Sant'Andrea
Hotel Alba Chiara Genel
Hotel Alba Chiara Genel
Hotel Alba Chiara Öne Çıkan Resim
Hotel Alba Chiara Dış Mekan
Hotel Alba Chiara Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hotel Alba Chiara
Via Lungomare Matteotti 10 Sant'Andrea Salento Yarımadası (bölge), Sant'Andrea

Hotel Alba Chiara konaklamanızda Melendugno bölgesinde, plaj yakınında, Sant Andrea Deniz Kayaları ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Torre dell'Orso Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Alimini Gölleri ile 4,4 km (2,7 mil) ve Grotta della Poesia Doğal Çukuru (Şiirler Çukuru) ile 5,1 km (3,2 mil) mesafede.

Alba Chiara Hotel Alba Chiara misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda, Balkon
Panoramic
Panoramic Süit, Teras
Junior
Junior Süit, Teras
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x