Hotel Barone di Mare

Torre Saracena
Hotel Barone di Mare Genel
Hotel Barone di Mare Genel
Hotel Barone di Mare Genel
Hotel Barone di Mare Genel
Hotel Barone di Mare Genel
Image More +58 fotoğraf
Hotel Barone di Mare
SP366, an Cataldo-Otranto Torre del Orso , Torre Saracena

Melendugno bölgesindeki Hotel Barone di Mare konaklamanızda, Torre dell'Orso Plajı ve Giardini del Sole Çocuk Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu küçük otel Torre Sant'Andrea Beach ile 1,1 mi (1,8 km) ve Torre Sant'Andrea ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Cavaliere yemek servisi için ideal, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 170 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık tenis kortu, spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Melendugno bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Suite Superior
Room
Junior Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Premier Oda
Room
Junior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Exclusive Oda
Room
Classic Oda
Room
Royal Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x