Hotel Al Casaletto

Roma
Hotel Al Casaletto Öne Çıkan Resim
Hotel Al Casaletto Dış Mekan
Hotel Al Casaletto Dış Mekan
Hotel Al Casaletto Dış Mekan
Hotel Al Casaletto Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Al Casaletto
Via di Settecamini, 3 , Roma

Hotel Al Casaletto misafirlere Roma (Settecamini) bölgesinde, Marco Simone Golf Club ve Via Nomentana ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kolezyum ile 10,4 mi (16,8 km) ve İspanyol Basamakları ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x