Hotel Aadesh Palace

Kuzey Hindistan, Varanasi
Hotel Aadesh Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Aadesh Palace Dış Mekan
Hotel Aadesh Palace Banyo Tipleri
Hotel Aadesh Palace Lobi
Hotel Aadesh Palace Lobi
Image More +27 fotoğraf
Hotel Aadesh Palace
Bansphatak Road Kuzey Hindistan, Varanasi

Hotel Aadesh Palace misafirlere Varanasi bölgesinde, tarihi bölgede, Kashi Vishwanath Tapınağı ve Vishwanatha Tapınağı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dasaswamedh ghat ile 0,5 mi (0,8 km) ve Banaras Hindu Üniversitesi ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Özel mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Ev, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Çadır, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x