Hotel 48LEX New York

Downstate New York, New York
Hotel 48LEX New York Genel
Hotel 48LEX New York Genel
Hotel 48LEX New York Genel
Hotel 48LEX New York Genel
Hotel 48LEX New York Genel
Image More +38 fotoğraf
Hotel 48LEX New York
517 Lexington Avenue Downstate New York, New York

Hotel 48LEX New York size New York merkezinde, 5. Cadde ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Grand Central Terminal ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Rockefeller Center (Rockefeller Merkezi) ile 0,4 mi (0,6 km) ve Times Square ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 116 klimalı odada buzdolabı ve iPod takma konsolu mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 37 inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. New York bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1200 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda
Oda
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Queen Salon - Accessible
Room
Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x