Hotel 1913 Year

St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg
Hotel 1913 Year Öne Çıkan Resim
Hotel 1913 Year Dış Mekan
Hotel 1913 Year Kahvaltı
Hotel 1913 Year Oda Manzaraları
Hotel 1913 Year Oda Manzaraları
Image More +38 fotoğraf
Hotel 1913 Year
Voznesenskii ave, 13/2 St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg

Hotel 1913 Year misafirlere St. Petersburg merkezinde, St. Petersburg Kanalları yakınında ve Mavi Köprü ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Griboyedov Kanalı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Doğu Avrupa Mutfağı sevenler için 1913 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Executive
Executive Süit
Premier
Premier Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x