Hote123

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Hote123 Öne Çıkan Resim
Hote123 Dış Mekan
Hote123 Dış Mekan
Hote123 Dış Mekan
Hote123 Dış Mekan
Image More +101 fotoğraf
Hote123
No 23, Jalan Sungei Besi, Pudu Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Hote123 size Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ve Pavilion Kuala Lumpur ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel KLCC Park ile 2,5 mi (4,1 km) ve Kuala Lumpur Sentral ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 47 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 1.30 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Premium
Premium Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Premium Oda
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x