Hostería Santa Rita

Comahue, Playa Bonita
Hostería Santa Rita Genel
Hostería Santa Rita Genel
Hostería Santa Rita Öne Çıkan Resim
Hostería Santa Rita Dış Mekan
Hostería Santa Rita Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hostería Santa Rita
Av. Bustillo km 7277 Comahue, Playa Bonita

Hostería Santa Rita misafirlere San Carlos de Bariloche bölgesinde, milli parkta, Lago Nahuel Huapi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve San Eduardo Kilisesi ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cerro Katedrali ile 5,1 mi (8,2 km) ve Viento Blanco ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x