Cabañas Las Marias Del Nahuel

Comahue, Playa Bonita
Cabañas Las Marias Del Nahuel Genel
Cabañas Las Marias Del Nahuel Genel
Cabañas Las Marias Del Nahuel Öne Çıkan Resim
Cabañas Las Marias Del Nahuel Dış Mekan
Cabañas Las Marias Del Nahuel Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Cabañas Las Marias Del Nahuel
Avenida Bustillo Km 7 Costa del Lago Nahuel Huapi Comahue, Playa Bonita

Cabañas Las Marias Del Nahuel misafirlere San Carlos de Bariloche bölgesinde, plajda, Lago Nahuel Huapi yakınında ve San Eduardo Kilisesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan kabin Cerro Katedrali ile 5,3 mi (8,5 km) ve Viento Blanco ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 9 odamız vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kabinde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov (4 People)
Bungalow
Bungalow (5 People)
Bungalow
Bungalow (6 People) with 2 bathrooms
Room
Bungalov (2 People)
Room
Bungalov (3 People)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x