Hosteria Patagon

Seven Lakes Road, Puerto Manzano
Hosteria Patagon Genel
Hosteria Patagon Genel
Hosteria Patagon Genel
Hosteria Patagon Öne Çıkan Resim
Hosteria Patagon Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Hosteria Patagon
Martín Pescador 40 Puerto Manzano Seven Lakes Road, Puerto Manzano

Villa La Angostura bölgesindeki Hosteria Patagon konaklamanızda, Puerto Manzano Beach ve Lago Nahuel Huapi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Escondida Beach ile 1,7 mi (2,7 km) ve Virgen Nina Kilisesi ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Hosteria Patagon misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 14 odada özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire
Room
Family Apart Daire
Room
Loft

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x