Hostel Oceanic

Balneario Camboriu
Hostel Oceanic Genel
Hostel Oceanic Genel
Hostel Oceanic Genel
Hostel Oceanic Genel
Hostel Oceanic Genel
Image More +46 fotoğraf
Hostel Oceanic
546 Rua 904 , Balneario Camboriu

Hostel Oceanic misafirlere Balneario Camboriu (Centro) bölgesinde, Santa Ines Kilisesi ve Bruno Nitz Belediye Tiyatrosu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Atlantico Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Central Plajı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ortak banyolarda saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Ortak Ranzalı Oda
Room
Traditional Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x