Hostel Beogradjanka

Belgrad
Hostel Beogradjanka Genel
Hostel Beogradjanka Genel
Hostel Beogradjanka Genel
Hostel Beogradjanka Öne Çıkan Resim
Hostel Beogradjanka Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hostel Beogradjanka
RESAVSKA 34 , Belgrad

Hostel Beogradjanka misafirlere Belgrad (Vracar) bölgesinde, Vukova Zaduzbina ve Serbian Chamber of Commerce yakınında. Bu hostel Knez Mihailova Caddesi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Danube River ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Belgrad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (6 Bed Dormitory Room)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Shared Bathroom)
Basic
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x