Hostal Valencia

Sant Antoni de Portmany
Hostal Valencia Genel
Hostal Valencia Genel
Hostal Valencia Öne Çıkan Resim
Hostal Valencia Dış Mekan
Hostal Valencia Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hostal Valencia
C/ Valencia 23 , Sant Antoni de Portmany

Hostal Valencia misafirlere Sant Antoni de Portmany bölgesinde, plaj yakınında, Calo des Moro Plajı ve Caló des Moro ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel İbiza Limanı ile 10,6 mi (17 km) ve Playa de Talamanca ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Hostal Valencia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 13.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, Balkon
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x