Hostal Marino

Sant Antoni de Portmany
Hostal Marino Öne Çıkan Resim
Hostal Marino Dış Mekan
Hostal Marino İç Mekan
Hostal Marino Yerinde Yemek
Hostal Marino Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Hostal Marino
Carrer de la Mar 34 , Sant Antoni de Portmany

Hostal Marino misafirlere Sant Antoni de Portmany bölgesinde, plaj yakınında, San Antonio Kilisesi ve Calo des Moro Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel İbiza Limanı ile 10,5 mi (16,9 km) ve Playa de Talamanca ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Restoranda Hostal Marino misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Yapay nehir, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x