Hostal La Torre

Cap Negret
Hostal La Torre Genel
Hostal La Torre Öne Çıkan Resim
Hostal La Torre Dış Mekan
Hostal La Torre Dış Mekan
Hostal La Torre Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hostal La Torre
Cap negret no 25 , Cap Negret

Hostal La Torre konaklamanızda Sant Antoni de Portmany bölgesinde, denize sıfır, Cala Gracioneta Plajı ve Cala Gracio Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Calo des Moro Plajı ile 3,1 km (1,9 mil) ve San Antonio Marinası Limanı ile 4,1 km (2,6 mil) mesafede.

La Torre Hostal La Torre misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Sant Antoni de Portmany bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x