Cubanito Ibiza

Sant Antoni de Portmany
Cubanito Ibiza Genel
Cubanito Ibiza Genel
Cubanito Ibiza Genel
Cubanito Ibiza Genel
Cubanito Ibiza Genel
Image More +60 fotoğraf
Cubanito Ibiza
8 Carretera de Cala Gracio , Sant Antoni de Portmany

Cubanito Ibiza konaklamanızda Sant Antoni de Portmany bölgesinde, deniz kıyısında, Calo des Moro Plajı ve San Antonio Sunset Strip Alışveriş Alanı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cala Bassa Plajı ile 13,8 km ve Cala Conta Plajı ile 15,4 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (1 pax)
Junior
Junior Süit (2 pax)
Süit
Süit (4 pax)
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x