Hostal La Casa de Felipe

Caribbean Lowlands, Taganga
Hostal La Casa de Felipe Genel
Hostal La Casa de Felipe Genel
Hostal La Casa de Felipe Genel
Hostal La Casa de Felipe Genel
Hostal La Casa de Felipe Genel
Image More +85 fotoğraf
Hostal La Casa de Felipe
Carrera 5A No. 19 - 13 Caribbean Lowlands, Taganga

Santa Marta bölgesindeki Hostal La Casa de Felipe misafirlere okyanus kıyısında, Taganga Plajı ve Grande Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Tayrona Ulusal Doğa Parkı ile 8,2 mi (13,2 km) ve Rodadero Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Junior Üç Kişilik Oda
Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x