Hostal Kasa

Gran Canaria, Guanarteme
Hostal Kasa Öne Çıkan Resim
Hostal Kasa Dış Mekan
Hostal Kasa Dış Mekan
Hostal Kasa Dış Mekan
Hostal Kasa Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hostal Kasa
Calle General Vives 75 Gran Canaria, Guanarteme

Hostal Kasa konaklamanızda, Las Palmas de Gran Canaria merkezinde, Santa Catalina Parkı yakınında ve Las Canteras Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Ciencia y la Tecnologia Müzesi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Poema del Mar Akvaryumu ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 17 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Atico
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x